paulgielen.reismee.nl

"Think globally, act locally"

Als aanvulling op mijn laatste update moet ik jullie het volgende onder de aandacht brengen:

Hier in McLeodGanj (en in meerdere plaatsen in India) wordt vanalles gedaan om de vluchtelingen uit Tibet onder te brengen, van voedsel te voorzien en bij te scholen. Met name dit laatste kost enorm veel en iedere Tibettaan wilt graag naar school om Engels te leren. Maar de scholen hier zijn echt sober ingericht en zijn nauwelijks voorzien van materiaal. Er is een man in dit dorp, Karma Lodue, die van alles organiseert om geld in te zamelen, maar vaak moet hij zelfs nog uit eigen zak betalen.

Ik ben de afgelopen twee maanden verschillende personen en instanties tegengekomen die donaties nodig hebben en daar wil ik jullie niet mee lastig vallen, maar ik vind gewoon dat deze mensen het echt nodig hebben en als er iemand is die het verdient om gesteund te worden,dan zijn het wel de Tibettetanen. Zelf heb ik al het een en ander gegeven, maar ik denk dat jullie thuis momenteel meer geld te makken hebben dan ik. Ik wil jullie dan ook vragen om iets te doneren. Maakt niet uit wat. Zij zijn blij met niets, maar ze hebben zoveel nodig.

Als je je geroepen voelt, zijn hier de bankgegevens:

Karma Lodue

Punjab National Bank - TCV - DAL - Branch

P.O. Cantt, Distt kangra. H.P. India - 176216

Rekeningnummer: 4478000100218928

Swift code: PUNBINBBDIB

Mocht je contact met hem willen opnemen is hier zijn e-mailadres: [email protected]

Je kunt zelf kiezen of je eenmalig of maandelijks wilt doneren. Bedankt voor het lezen en namens de Tibettanen in McLeodGanj bedankt voor jullie steun.

Maud

Paul, zo te zien doe je zelfs nog goed werk tijdens je wereldreis! Goed hoor!